Opetuksen kehittämisen iltapäivä: Yhdessä opettamisen ilo ja piina

Opetuksesta ja sen suunnittelusta puhutaan palavereissa ja oppiaineiden käytävillä päivittäin. Yhdessä opettaminen toteutuukin yliopistoissa paitsi yhdessä luennoimisena myös kollegoiden tukemisena. Myös oppiainerajat ylittävää opetusta järjestetään koko ajan enenevässä määrin. Aina yhdessä opettaminen ei suju kuitenkaan ongelmitta.

Tule keskustelemaan kanssamme yhteisopettamisen iloista ja hankaluuksista Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksella sekä ideoimaan yhdessä hyviä käytäntöjä. Laitoksen opettajat Charlotta Wolff, Taru Leppänen ja Tiina Käpylä sekä Anne Puuronen Sote-akatemiasta virittävät keskustelua lyhyillä alustuksilla.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille opetuksen kehittämisestä kiinnostuneille. Iltapäivän järjestävät Sukupuolentutkimuksen verkosto HILMA:n toteuttaman Feministisen yliopistopedagogiikan jatkokurssin turkulaiset osallistujat. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu.

Ennakkoilmoittautuminen kahvitarjoilun vuoksi 5.2.2020 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Järjestäjät: Sari Miettinen, Sade Kondelin, Laura Saarenmaa ja Heidi Kurvinen