Opiskelijasta asiantuntijaksi. Valmennus oman osaamisen paketointiin. (Hae 5.4. mennessä)

12.4.2022 klo 9.00 - 17.5.2022 klo 16.00
Rekry järjestää valmennuksen oman asiantuntemuksen tunnistamiseen ja hyödyntämiseen työelämään siirtymisessä. Valmennus järjestetään 12.4.2022-17.5.2022.

Asiantuntijuus koostuu useista eri elementeistä. Valmennuksen aikana perehdymme opintojen tuottamaan osaamiseen, yrittäjämäisiin taitoihin, tulevaisuuden työelämätaitoihin sekä sosiaalisiin taitoihin.

Käsittelemme myös oman asiantuntijuuden "myymistä" yhtenä keskeisenä työelämätaitona. Siinä tärkeintä on, että itsellä on hyvä ymmärrys omasta asiantuntijaidentiteetistä. Tätä ymmärrystä rakennamme valmennuksen aikana.

Valmennus on tarkoitettu Turun yliopiston opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille.

Sisältö:
- yhteisiä tapaamisia paikan päällä kampusalueella (paikka tarkentuu myöhemmin)
- itsenäisiä tehtäviä Moodlessa
- henkilökohtaisten työskentelyvahvuuksien analyysi (Thomas HPA)

Tapaamiset:
- 12.4. klo 9-12 aloitustapaaminen
- 26.4. klo 9-11 välitapaaminen
- 17.5. klo 9-12 lopputapaaminen
- Omien työskentelyvahvuuksien analyysi etätapaamisena (sovitaan erikseen)

Lisäksi yksi tapaaminen oman pienryhmän kanssa (sovitaan erikseen).

Valmennuksen laajuus on noin 35 tuntia. Valmennuksesta ei myönnetä opintopisteitä. Osallistujat voivat kuitenkin halutessaan tehdä täydentävän lisätehtävän, jolloin kokonaisuus on hyväksiluettavissa Rekryn uravalmennuksen (2 op) suoritukseksi. Voit kysyä lisätehtävästä ja hyväksiluvusta tarkemmin valmennuksen järjestäjiltä.

Valmennukseen valitaan enintään 20 opiskelijaa motivaation perusteella. Hae mukaan viimeistään maanantaina 5.4.2022. Saat tiedon valmennukseen pääsystä 6.4.2022 mennessä.

Lisätietoa:

Minna Kankare