Peruttu: TY:n luovan kirjoittamisen ja TS Kirjan Joululahja-klubi

TS Kirjan Joululahja-klubilla 10.12.2020 kello 16-17.30 Turun kaupunginteatterin lämpiössä sukelletaan vuoden aikana julkaistuihin tarinoihin. Luvassa on jännitystä ja fantasiaa, koskettavia ihmiskohtaloita, seikkailua Portsassa ja Luutarhassa.

?Kaikilla tapahtumassa puhuvilla kirjailijoilla on kosketus Turkuun: he ovat opiskelleet Turun yliopistossa luovaa kirjoittamista. Kirjailijat keskustelevat kirjoistaan, jotka edustavat lajeja lastenkirjoista lyriikkaan, nuortenromaaneista romaaneihin ja tietoteoksiin. Paikalla myös myydään kirjoja.

Illan kirjailijat ovat Anne-Maija Aalto, Kirsi Alaniva, Jenni Linturi, Wilhelmiina Palonen, Riitta Suominen, Anniina Tarasova, Veera Vähämaa sekä Emilia Karjula ja Siru Kainulainen. Videotervehdyksen lähettävät Salla Simukka ja Virpi Vairinen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Osallistujien turvallisuuden takaamiseksi osallistujamäärää on rajattu ja tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täyttämällä ennakkoilmoittautumislomake: https://www.lyyti.fi/reg/TS_Kirja_joululahja_klubi