RAE-tulosten julkistamisseminaari

22.8.2022 klo 13.00 - 15.00
Turun yliopiston RAE -projektiin sisältyy tällä kertaa kuusi vertaisarviointipaneelia: Natural Sciences, Humanities, Social Sciences, Life Sciences, UTUGS ja yliopistokollegiumit (TIAS ja TCSMT). Tutkimustoiminnan arvioinnin kohteena olevat arvioitavat yksiköt on jaettu näiden paneelien kesken.

RAE -projektin kaikki lopulliset raportit ovat odotettavissa lähiviikkoina. Koska tavoitteena on ollut kehittävä arviointi, niin kesälomien jälkeen on aika avata raportit ja tutkia, mitä hyödyllistä ne tarjoavat arvioitavien yksikköjen strategisen kehittämistyön välineiksi sekä yksiköille itselleen että yliopiston johdolle.

Tulosten julkistaminen tapahtuu maanantaina 22.8. klo 13-15 julkistamisseminaarissa Osmo Järvi -salissa Medisiinassa. Kaikki yliopistolaiset ovat tervetulleita tilaisuuteen. Kahvi- ja teetarjoilu alkaa klo 12.30 Medisiinan aulassa. Tilaisuus avataan rehtorin Jukka Kola tervehdyksellä, jonka jälkeen kuullaan lyhyitä puheenvuoroja RAE:n merkityksestä eri tavoin mukana olleille sekä vararehtori Kalle-Antti Suomisen esitys RAE:n tuloksista. Tilaisuuden jälkeen RAE -raportit tulevat olemaan luettavissa yliopiston intrasivuilla.

Kiinnostuneita pyydetään tarjoilun vuoksi ilmoittautumaan tilaisuuteen webropolissa viimeistään maanantaina 15. elokuuta: https://link.webropolsurveys.com/S/B2472406C29A7BE1

Lisätietoja:
RAE:n projektipäällikkö Pirkko Mäenpää, pirmae@utu.fi