SataDiLogis - Kuljetukset kilpailutekijänä 17.9.2020 virtuaalityöpajana

Aika

17.9.2020 klo 13.30 - 16.15
Digitalisaation hyödyntäminen kuljetuslogistiikan turvallisuudessa ja elinkeinotoiminnan edellytysten parantamisessa sekä kuljetusvahinkoselvityksen tulokset.

SataDiLogiksen osallistavassa ja vuorovaikutteisessa etäyhteyksin toteutettavassa virtuaalityöpajassa syvennytään kuljetuksiin liittyvään digitalisoitumiseen sekä sen vaikutuksiin ja mahdollisuuksiin yritysten kilpailutekijänä. Esille tuodaan myös juuri valmistuneen kuljetusvahinkoselvityksen tuloksia ja haetaan ratkaisuja kuinka kuljetusvahinkoja voitaisiin vähentää.  Alustuksissa huomioidaan myös koronaviruspandemian mukanaan tuomat muutokset ja vaikutukset. Osana työpajaa keskustellaan pienryhmissä haasteista, kokemuksista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

Työpajan alustajina ja asiantuntijoina toimivat Eero Valovirta Logentia Oy:stä ja Pekka Sundberg & Anne E. Suominen Turun yliopistosta.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Rauman kauppakamarin tilaisuuden kanssa, joka on ennen SataDiLogiksen työpajaa.

SataDiLogiksen etäyhteysksin toteutettava virtuaalityöpaja on suunnattu erityisesta Satakunnassa toimiville PK-yrityksille, mutta kaikki logistiikan turvallisuudesta ja sen edistämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita. SataDiLogiksen tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia, mutta edellyttävät etukäteisilmoittautumista.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi

Lisätietoja

Anne E. Suominen