Seminaari: Maailmankaupan murros ja USA:n arvaamattomuus: Kuinka ennakoida vaikutuksia tulevaan liiketoimintaan?

SAVE THE DATE

Maailmankaupan arvaamattomat kehitysnäkymät nostavat esiin useita keskeisiä kysymyksiä: Millaista kauppapolitiikkaa uudessa taloudessa tarvitaan? Millaisessa kansainvälisessä yhteistyössä uutta kauppapolitiikkaa luodaan? Miten muuttuva talous vaikuttaa suomalaisten yritysten kasvuun ja kehitykseen?

Tilaisuuteen mahtuu mukaan noin 60 osallistujaa ja se on osallistujille ilmainen.

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan maaliskuun lopussa.

Seminaari on osa Teollisuuden ja Työantajain Keskusliiton (TT) - säätiön rahoittamaa Kauppapolitiikan asiantuntijoita ja osaamista Suomeen- hanketta. Hankkeen tavoitteena on kehittää suomalaisyritysten kauppapoliittista osaamista. Hankkeen toteuttaa Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa toimiva Pan-Eurooppa Instituutti.

Anna Karhu