SIIRRETTY Erikoiskuljetukset

13.5.2020 klo 9.00 - 14.5.2020 klo 16.00
Erikoiskuljetuksiin liittyvää osaamista tarvitaan yhä enemmän tuotannon keskittyessä ja erilaisten projektikuljetusten lisääntyessä.

Koulutuksessa syvennytään erikoiskuljetuksiin liittyviin säädöksiin, lupakäytäntöihin ja sähköisiin lupajärjestelmiin. Eri kuljetusmuotojen mahdollisuudet, ongelmakohdat ja erityisvaatimukset huomioidaan kuljetusten suunnittelun, valmistelun ja toteutuksen näkökulmasta. Esille nostettavia aihealueita ovat myös kuljetus- ja kauppasopimukset, toimitusehdot, vastuu, riskienhallinta ja vahingontorjunta. Vierailu Valmet Technologies Oy:lle Rautpohjaan tuo käytännönläheisyyttä koulutuskokonaisuuteen.

Koulutus on suunnattu erilaisissa tehtävissä erikoiskuljetusten parissa työskenteleville ja alaan perehtyville. Aihealueita käsitellään eri toimijoiden ja kuljetusmuotojen näkökulmasta.

Osallistumismaksu 690 € + alv. kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494

Anne E. Suominen