Sosiaalitieteiden ja kaupunkitutkimuksen opinnot avoimena yliopisto-opetuksena

Tervetuloa tutustumaan avoimena yliopisto-opetuksena järjestettäviin sosiaalitieteiden ja kaupunkitutkimuksen opintoihin!

Avoimessa yliopistossa voit opiskella sosiaalitieteiden (sosiaalipolitiikka, sosiologia ja taloussosiologia) perusopinnot ja aineopinnot. Tarjolla on myös yksittäisiä opintojaksoja. Uutena opintotarjonnassa on Kaupunkitutkimuksen opintokokonaisuus. Opinnot alkavat syyskuussa 2022.

Sosiaalitieteiden perusopinnot 25 op järjestetään verkko-opintoina, joihin voi osallistua paikkakunnasta riippumatta lukuun ottamatta Exam-tenttejä. Tenttejä voi suorittaa useiden korkeakoulujen Exam-tenttipalvelun tiloissa. Lisäksi perusopinnot ovat tarjolla avoimen yliopisto-opetuksen yhteistyöoppilaitoksissa: Alkio-opistossa, Laajasalon opistossa ja Työväen Akatemiassa.

Sosiaalitieteiden aineopinnot 35 op on tarkoitettu perusopinnot suorittaneille. Aineopintojen luennot järjestetään lähiopetuksena Turun yliopistossa. Kaikki opintojaksot voi suorittaa myös kirjatentteinä Exam-tenttipalvelussa.

Monitieteinen Kaupunkitutkimuksen opintokokonaisuus 25 op järjestetään tutkinto-opetukseen integroituna lähi- ja verkko-opetuksena. Opintokokonaisuudesta voi opiskella myös yksittäisiä eri teemoja käsitteleviä opintojaksoja, esimerkiksi Naapurisuhteiden sosiologiaa 5 op -verkkokurssin.

Infotilaisuus on tarkoitettu opintoihin ilmoittautuneille ja opiskelun aloittamista vielä harkitseville. Saat ohjeita oman opiskelusuunnitelmasi laatimiseen ja voit kysyä lisää opinnoista.

Aiheina mm.
• opintojen sisältö ja opetusohjelmat lukuvuonna 2022 - 2023
• opiskelukäytännöt
• avoimen väylän haku sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelmaan
• maisterihaku.

Opintoja esittelee suunnittelija Jaana Varpe.

Osallistumisohjeet:
Esittelytilaisuus järjestetään Zoom-verkkoympäristössä, joka avataan 15 min ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuuden osoite (kopioi):

Tutustu Zoom-ohjeisiin!