Sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opinnot avoimena yliopisto-opetuksena

17.8.2020 klo 17.00 - 18.30
Tervetuloa tutustumaan avoimena yliopisto-opetuksena järjestettäviin sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opintoihin!

Tilaisuudessa esitellään sosiaalitieteiden (sosiaalipolitiikan, sosiologian, taloussosiologian) perus- ja aineopintoja sekä sosiaalityön perus- ja aineopintoja.

Opetusta järjestetään Turun yliopistossa ja avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa. Perusopintoja voi opiskella myös verkko-opintoina.

Esittelytilaisuus on tarkoitettu kaikille opinnoista kiinnostuneille. Tilaisuus auttaa sinua sopivien opintojen valinnassa ja oman opiskelusuunnitelmasi laatimisessa.

Sisältönä mm.
• opintotarjonta
• opiskelu avoimessa yliopistossa
• avoimen yliopiston väylä sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelmaan
• opinnot ja hakumahdollisuudet sosiaalityön tutkinto-ohjelmaan (sosiaalityöntekijäksi pätevöityminen)

Mahdollisuus kysyä lisää opinnoista ja opiskelusta! Opintoja esittelevät Jaana Varpe (sosiaalitieteet) ja Sohvi Vehkala (sosiaalityön aineopinnot).

Esittelytilaisuus järjestetään Zoom-verkkoympäristössä. Zoom-huone avataan 15 min ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuuden osoite on https://utu.zoom.us/my/sos.info

Tutustu Zoom-ohjeisiin!