Sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opinnot avoimena yliopisto-opetuksena

Tervetuloa tutustumaan avoimena yliopisto-opetuksena järjestettäviin sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opintoihin!

Avoimessa yliopistossa voit opiskella sosiaalitieteiden (sosiaalipolitiikka, sosiologia ja taloussosiologia) perus- ja aineopintoja sekä sosiaalityön perus- ja aineopintoja. Tarjolla on myös yksittäisiä opintojaksoja.

Opetusta järjestetään Turun yliopistossa, perusopintoja myös verkossa. Perusopintoja on tarjolla avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa.

Esittelytilaisuus on tarkoitettu kaikille opinnoista kiinnostuneille. Tilaisuus auttaa sinua sopivien opintojen valinnassa ja oman opiskelusuunnitelmasi laatimisessa.

Sisältönä mm.
• opintotarjonta lukuvuonna 2021 - 2022
• opiskelu avoimessa yliopistossa
• avoimen väylän haku sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelmaan
• opinnot ja hakumahdollisuudet sosiaalityön tutkinto-ohjelmaan (sosiaalityöntekijäksi pätevöityminen)

Mahdollisuus kysyä lisää opinnoista ja opiskelusta! Opintoja esittelevät Jaana Varpe (sosiaalitieteet) ja Sohvi Vehkala (sosiaalityön aineopinnot).

Osallistumisohjeet:
Esittelytilaisuus järjestetään Zoom-verkkoympäristössä, joka avataan 15 min ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuuden osoite (kopioi):

Tutustu Zoom-ohjeisiin!