Tapaturmaton satama – Työturvallisuus yhteisellä työpaikalla

16.1.2019 klo 8.15 - 16.00
Satama on yhteinen työpaikka, jossa työskentelevät henkilöt edustavat eri organisaatioita, kansallisuuksia ja kulttuureita. Siellä on siksi myös työturvallisuuden kannalta useita kriittisiä rajapintoja, joiden sujuvuus on tärkeä osa turvallista työympäristöä. Työturvallisuus on henkilöstöön kohdistuvien riskien hallintaa ja työnteon turvallisuuden ylläpitoa ja kehittämistä. Yhteisellä työturvallisuuskulttuurilla on suuri merkitys työturvallisuuden saavuttamisessa.

Tapaturmaton satama on vuoden 2019 tilaisuuden teemana. Aihetta haasteineen käsitellään työturvallisuuden, yhteisen työpaikan ja eri toimijoiden näkökulmasta. Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan kevään aikana.

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisiin kuljetusketjuihin liittyvissä tehtävissä työskenteleville. Kuljetusketjuja ja satamatoimintoja tarkastellaan erityisesti työturvallisuusnäkökulmasta.

Osallistumismaksu on 100 € + alv. kattaen koulutuksen, sähköisen luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö, ja laskutus tapahtuu samalla laskulla, on alennus osallistumismaksusta 20 % toisesta osallistujasta lähtien. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Alennetut osallistumismaksut laskutetaan erikseen.

Opiskelijoille on varattu 10 maksutonta paikkaa, jotka jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkojen täytyttyä voi liittyä jonotuslistalle peruutuksien varalta.

Ilmoittautumislinkki

Opiskelijailmoittautuminen