Teknologiat IMO 2050 -tavoitteiden saavuttamiseksi

2.9.2020 klo 9.30 - 3.9.2020 klo 16.00
Kohti hiilineutraalia merenkulkua! Luentopäivillä käsitellään IMO:n tulevia päästövaatimuksia sekä ratkaisuja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi.
Tilaisuus on osa laiva-alan luentopäivät -koulutussarjaa.

Osallistumismaksu on 770 €.
Osallistumismaksu sisältää jaettavan aineiston sekä ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit. Koulutuksiimme lisätään arvonlisävero 24%.
Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Lisätietoja Marja Luomanen, marja.luomanen@utu.fi, p. 040 7799 485.