Tervetuloa Tieteellis-gastronomiseen ruokaklubiin - aiheena säilöminen

Aika

1.3.2023 klo 17.00 - 19.00
Maaliskuun Tieteellis-gastronominen ruokaklubi pohtii säilönnän saloja. Kokoonnumme pohtimaan säilönnän strategioita sekä kuulemaan, miten suomalaiset ovat perinteisesti säilöneet elintarvikkeita. Illan aistinvarainen arviointi toteutetaan eri tavalla säilöttyihin ruokiin tutustumalla - tarkemmat tuotteet selviävät paikan päällä, mutta mukana on sekä monille uusia että tuttuja tuotteita.

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston sekä Hotelli- ja ravintolamuseon yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa kaupunkien välillä on etäyhteys, ja ryhmässä keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista luonnontieteellisestä, kulttuurihistoriallisesta ja gastronomisesta näkökulmasta. Illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Huomaathan, että Turun ja Helsingin toteutuksiin on erilliset ilmoittautumislinkit.

Lisätietoja

Flavoria