Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Alkuviljojen historia

Aika

2.11.2022 klo 17.00 - 19.00
Tieteellis-gastronomisessa ruokaklubissa perehdytään keskiviikkona 2.11. alkuviljojen historiaan. Turussa tilaisuus järjestetään Flavorian Aistikattilassa klo 17-19, ja mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautujaa. Tapahtuma järjestetään totuttuun tapaan samanaikaisesti Turussa ja Helsingissä, ja eri toteutuspaikkojen välille avataan etäyhteys.

Marraskuun tapaamisen teemana on paluu juurille, kun klubissa puhutaan alkuviljojen historiasta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Leipomo Rostenin kanssa.

Klubi-ilta toteutetaan samanaikaisesti Turussa ja Helsingissä. Huomioithan, että tapahtumiin on erilliset ilmoittautumislinkit.