TS Kirja -klubi: Ilmasto

Kevät tuo kirjat ja kirjailijat Turun Kaupunginteatteriin TS Kirja -klubitapahtumissa, joita ohjastavat toimittajat Tuomo Karhu ja Jaakko Mikkola, kirjailija, Turun yliopiston luovan kirjoittamisen yliopisto-opettaja Niina Repo sekä näytelmäkirjailija Satu Rasila. Tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia!

Tammikuun klubin teemana on ilmasto ja se järjestetään keskiviikkona 23.1. klo 17 Turun kaupunginteatterissa (lämpiö, 2. krs)

Onko ilmastonmuutos suurin kuluvan vuosisadan uhkatekijä? Miten taide ja kirjallisuus voivat vaikuttaa suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin?

Vieraina:

Risto Isomäki
Tieteiskirjailija, jonka teoksissa toistuvat ekologiset ja maailmanlopun teemat.

Elina Hirvonen
Kirjailija, toimittaja ja ohjaaja, joka käsittelee aihetta teoksessaan Kun aika loppuu.

Siiri Enoranta
Kirjailija, jonka teos Tuhatkuolevan kirous sai vuoden 2018 Finlandia Junior -palkinnon.

Pauliina Saarinen & Jussi Vahvaselkä
Aloittavat illan luontoaiheisella musiikilla.

Seuraava TS Kirja -klubi ke 13.2. Illan aiheena Hamlet.
Vuolle, Anna