TS Kirja-klubi: Shakespeare ja Hamlet

Vieraina ovat ohjaaja-käsikirjoittaja Paavo Westerberg, kirjailija Tapani Bagge, näytelmäkirjailija ja Shakespeare-fani Satu Rasila sekä kirjallisuuden tutkijatohtori Aino Mäkikalli Turun yliopistosta.

Tilaisuudessa kuullaan myös Hamletia Turun Kaupunginteatterissa keväällä esittävän Jussi Nikkilän monologi näytelmästä.

Haastattelijoina toimivat kirjailija Niina Repo, joka on Turun yliopiston luovan kirjoittamisen yliopisto-opettaja ja Turun Sanomien Jaakko Mikkola. Illan isäntä on Tuomo Karhu.

Keskusteluista nautitaan Turun kaupunginteatterin toisen kerroksen yleisölämpiössä. Tilaisuuksiin on aina esteetön ja pääosin vapaa pääsy.

TS Kirja-klubi on Turun Sanomien, Turun kaupunginteatterin ja Turun yliopiston luovan kirjoittamisen oppiaineen yhteistyötä.
Repo-Kouki, Tanja