Turun Suomalaisen Yliopistoseuran syyskokouksen yhteydessä rehtori Jukka Kola kertoo millainen Turun yliopisto on vuonna 2030

23.11.2020 klo 17.15 - 19.00
Turun Suomalaisen Yliopistoseuran syyskokous pidetään maanantaina 23.11.2020. Ennen syyskokousta Turun yliopiston rehtori Jukka Kola puhuu aiheesta ”Turun yliopisto vuonna 2030”. Hän avaa yliopiston uutta strategiaa: miten Turun yliopisto rakentaa rohkeasti ja vastuullisesti yhteiskunnan hyvinvointia ja kestävää tulevaisuutta 2020-luvulla. Kolan osuus alkaa klo 17.15.

Klo 18.00 alkaa varsinainen syyskokous, jossa käsitellään vuoden 2021 toimintasuunnitelma, talousarvio ja tilintarkastajat. Kokouksessa vahvistetaan myös liittymis- ja jäsenmaksu, valitaan hallituksen sekä neuvottelukunnan puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle.

Tilaisuus järjestetään Turun yliopiston päärakennuksessa, Tauno Nurmela -salissa (Vesilinnantie 3). Rehtori Kolan osuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, mutta koronatilanteesta johtuen saliin otetaan enintään 50 henkilöä. Ilmoittaudu sähköpostilla yliopistoseura@utu.fi tai puhelimitse 045 152 6666. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä ilman ilmoittautumista. Linkki päivittyy tälle sivulle lähempänä ajankohtaa.

Eeva-Maria Soikkanen