Turun yliopisto SuomiAreenassa

17.7.2019 klo 13.00 - 14.00
Millainen on tulevaisuuden työelämä, millaisia tietoja ja taitoja se meiltä vaatii ja miten koulutus uudistuu. Ratkaisu ei ole yhden toimijan käsissä, ja haasteita on uskallettava katsoa yllättävinkin kokoonpanoin. Tässä keskustelussa asiaa lähestytään varhaiskasvatuksen, yliopistokoulutuksen, kansalaisopistojen kuin työelämän näkökulmasta. Tulevaisuudessa vaadittavien tieto- ja taitovaatimusten rinnalla pohdimme, miten suhteemme ja asenteemme työntekoon muuttuu.

Aiheesta keskustelamassa Turun yliopiston tulevaisuudentutkimuksen professori Markku Wilenius, Kansalaisopistojen liiton puheenjohtaja Sannasirkku Autio, Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä, eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Paula Risikko sekä Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen asiantuntija
Janniina Vlasov.

Voit seurata keskustelua myös etänä osoitteessa https://www.katsomo.fi/#!/jakso/1114338
Erja Hyytiäinen