Turun yliopiston uudet opiskelijat puutarhalla

Hei uusi opiskelija!

Tiesitkö, että Turun yliopistolla on upeita tiedematkailupaikkoja, kuten kasvitieteellinen puutarha? Tai oletko miettinyt, mitä Turun yliopistossa tehdään luonnonmonimuotoisuuden edistämiseksi? Me haluamme kutsua sinut Ruissaloon tutustumaan Turun yliopiston kasvitieteelliseen puutarhaan sekä kuulemaan ja keskustelemaan tästä tärkeästä teemasta.

Tervetuloa uusien opiskelijoiden iltaan Turun yliopiston kasvitieteelliseen puutarhaan torstaina 7.10. klo 15-18!
Tapahtuma sisältää ilmaisen sisäänpääsyn kasvitieteelliseen puutarhaan. Tapahtumaan mahtuu 40 ilmoittautunutta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan etukäteen!

Ohjelma:
- Klo 15.15-16.00 Tervetulosanat (Seminaarisali, puutarha)
o Turun yliopiston teot monimuotoisuuden säilymisen eteen ja luontokadon välttämiseksi.
o Turun yliopiston tiedematkailukohteet
o Miten voin opiskelijana päästä mukaan edistämään ympäristöasioista yliopistoyhteisössämme?
- Klo 16.00-17.00 Vapaata kiertelyä sisäpuutarhassa (Sisäpuutarha)
- Klo 17.00-18.00 Iltapalaa tarjolla (Seminaarisali, puutarha)

Saapuminen:
- Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan pyöräilee noin 30 minuuttia Turun keskustasta. Puutarhalta löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Föli-bussi nro 8 kulkee suoraan kasvitieteellisen puutarhan parkkipaikalle. Föli nro 8 lähtee Puutorilta. Ehdit hyvin mukaan ohjelmaan klo 14.35 lähtevällä bussilla (ajomatka on n. 25 minuuttia).
Katso Fölin reittioppaasta tästä: https://reittiopas.foli.fi/linjat/FOLI:7/pysakit/FOLI:7:0:02

Nähdään puutarhalla!

Terkuin Biodiversiteettiyksikön väki