Turvallinen satama – opastaen ja oppien

Riittävällä perehdyttämisellä ja osaamisen varmistamisella on suuri merkitys työturvallisuuteen ja työtapaturmien ennaltaehkäisyyn. Opastaminen, oppiminen ja työturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeää kaikille satamissa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville. Aihetta haasteineen käsitellään työturvallisuuden, yhteisen työpaikan ja eri toimijoiden näkökulmasta.

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville.

Osallistumismaksu on 100 € + alv. Samasta organisaatiosta lisäosallistujat samalla laskulla 80 € + alv./osallistuja (alle 100 € laskuihin lisätään 15 € pienlaskutuslisä). Osallistumismaksu sisältää luennot, sähköisen luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä sisäänpääsyn Suomen Ilmailumuseoon. Ilmoittautumiset viimeistään 9.1.2020 tai jälki-ilmoittautumiset: anelsu@utu.fi.

Opiskelijoille on varattu ilmaiskiintiö, joka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset viimeistään 9.1.2020 tai jälki-ilmoittautumiset: anelsu@utu.fi.

Kiinnostaaako oman toiminnan esittely?

Esittelypisteen hinta on 300 e + alv. sisältäen yhden henkilön osallistumisen tilaisuuteen. Lisähenkilö 80 e + alv.

Lisätiedot ja esittelypisteiden varaukset: erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi