Turvallinen satama – opastaen ja oppien

Vuoden 2020 tilaisuuden teemana on Turvallinen satama – opastaen ja oppien. Aihetta haasteineen käsitellään työturvallisuuden, yhteisen työpaikan ja eri toimijoiden näkökulmasta.

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville.

Osallistumismaksu on 100 € + alv. Samasta organisaatiosta lisäosallistujat samalla laskulla 80 € + alv./osallistuja (alle 100 € laskuihin lisätään 15 € pienlaskutuslisä). Osallistumismaksu sisältää luennot, sähköisen luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä sisäänpääsyn Suomen Ilmailumuseoon. Ilmoittautumiset viimeistään 9.1.2020.

Opiskelijoille on varattu ilmaiskiintiö, joka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset viimeistään 9.1.2020.

Kiinnostaaako oman toiminnan esittely?

Esittelypisteen hinta on 300 e + alv. sisältäen yhden henkilön osallistumisen tilaisuuteen. Lisähenkilö 80 e + alv.

Lisätiedot ja esittelypisteiden varaukset: erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi