Työelämäwebinaari: Anonyymi rekrytointi

28.4.2021 klo 15.00 - 16.00
Rekry - Turun yliopiston työelämäpalvelut tarjoaa ajatuksia jäsentäviä webinaareja erilaisista työelämäteemoista. Webinaareissa keskustelevat vaihtuvat vieraat sekä Rekryn omat asiantuntijat.

28.4.2021 klo 15-16 järjestetään työelämäwebinaari, jossa aiheena on anonyymi rekrytointi. Turun kaupungin johtava rekrytointiasiantuntija Tuulia Merranti ja Turun yliopiston erikoistutkija Iida Kukkonen antavat näkökulmia aiheeseen lyhyillä esityksillä. Tuulia Merranti kertoo anonyymin rekrytoinnin käytännöistä ja käytöstä Turun kaupungilla. Iida Kukkosen esityksen aiheena on ”Voiko anonyymi rekrytointi vähentää syrjintää? Näkökulmia ulkonäön ja eriarvoisuuden tutkimuksesta”.

Webinaarit järjestetään Zoomin kautta. Osallistujat voivat jättää kysymyksiä joko ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai webinaarin chatin kautta. Chat-ikkunassa on myös mahdollista kommentoida ja kysyä asiantuntijoilta. Esitykset kestävät yhteensä n. 40 minuuttia, jonka jälkeen aiheesta keskustellaan osallistujien esittämien kysymysten pohjalta.

Ilmoittautuminen päättyy 28.4. klo 10, jonka jälkeen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki.

Susanna Ahteensuu