Työnohjaaja- ja prosessikonsulttikoulutus 2021 - 2023

2.1.2020 klo 9.00 - 31.12.2023 klo 16.00
Tule sinäkin opiskelemaan alan vanhimpaan, arvostettuun ja suosittuun koulutusohjelmaan, joka tarjoaa vahvan teoria- ja menetelmäosaamisen!

Turun yliopiston Brahea-keskus on järjestänyt työnohjaaja- ja prosessikonsultti -koulutusohjelmaa yli 30 vuotta. Koulutus on monitieteinen kokonaisuus, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ohjaus- ja kehittämistyöhön.

Uudistettu koulutusohjelma tarjoaa vahvan teoria- ja menetelmäpohjan yksilöiden, ryhmien, tiimien ja organisaatioiden uudistumiseen sekä hyvinvoinnin ja tuottavuuden tukemiseen. Koulutuksessa käytettävät osallistavat ja dialogiset menetelmät tukevat osallistujien kasvua vuorovaikutteisiksi työelämän kehittäjiksi.

Koulutus on tarkoitettu työnohjaajan tai prosessikonsultin tehtävistä kiinnostuneille kokeneille työntekijöille, kehittämiskonsulteille, henkilöstön kehittäjille, vaativissa projektinjohtamistehtävissä toimiville sekä aikuiskouluttajille.