Utopioita ja tähtitiedettä

Aika

13.8.2021 klo 16.00 - 20.8.2021 klo 18.00
Tervetuloa uusiin sfääreihin ja tulevaisuuksiin! Kaikenikäisille suunnattu ilmainen näyttely tarjoilee maistiaisia Utopiaako?-suurhankkeen työpajojen tuloksista ja paikkasidonnaista nykytaidetta Avaruuspuisto Väisälän tiloissa Piikkiössä.

Utopioita ja tähtitiedettä -tapahtuma päättää 2019 alkaneen Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahaston Utopiaako?-suurhankkeen. Hankkeen toteuttivat kymmenet opettajat ja opiskelijat Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta ja Turun yliopistosta monitieteisesti ja -taiteisesti.

Tulevaisuustyöpajojen teokset, teemat ja menetelmät esitellään nyt näyttelyssä Luomuksia Utopiaako?-hankkeesta. Tapahtumassa pääsee itsekin tekemään työpajojen tehtäviä.

Taideakatemian kuvataiteen opiskelijat ja kuvataiteilija Lilli Haapala taas sukelsivat utopioihin puhtaasti taiteelliselta kannalta ja heidän paikkasidonnaiset teoksensa löytyvät eri puolilta aluetta.

Tapahtumassa noudatetaan viranomaisten antamia koronaohjeita ja yleisöä pyydetään muistamaan turvavälit, kasvomaskin käyttö ja hyvä käsihygienia. Tilat eivät ole kaikilta osin esteettömiä.

MITÄ: Utopioita ja tähtitiedettä
MISSÄ: Avaruuspuisto Väisälä, Väisäläntie 20, Kaarina
MONELTA: Päätöstapahtuma 13.8. klo 16-19 ja näyttelyt jatkuvat 14.-20.8. klo 12-18.
HINTA: Maksuton

Mahdolliset muutokset ja täydennykset fb-tapahtumassa Utopioita ja tähtitiedettä.

TUTUSTU LISÄÄ:

https://blogit.utu.fi/utopiaako/
https://www.avaruuspuisto.fi/
Instagram, Twitter @utopiaako
#utopiaako

Lisätietoja:
Sari Torvinen
Utopiaako?-hankkeen koordinaattori, Turun yliopisto
050 5778544
saanto@utu.fi

Lisätietoja

Sari Torvinen