Väitös (aikuiskasvatustiede): KM, LT, EL Pauliina Kronqvist

10.9.2021 klo 12.00 - 16.00
KM, LT, EL Pauliina Kronqvist esittää väitöskirjansa ”Lääkärin ammatillinen kutsumus ja sen kehittyminen koulutuksen ja työkokemuksen myötä” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 10.9.2021 klo 12. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: Linkki päivitetään tähän lähempänä väitöstilaisuutta.

Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Kaija Collin (Jyväskylän yliopisto) ja kustoksena professori Risto Rinne (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on aikuiskasvatustiede.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä