Väitös (aikuiskasvatustiede): KTM Anne-Maria Korhonen

21.8.2020 klo 12.00 - 16.00
KTM Anne-Maria Korhonen esittää väitöskirjansa ”DESIGNING SCAFFOLDING FOR PERSONAL LEARNING ENVIRONMENTS. A continuous learning perspective in the vocational teacher education context” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 21.8.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Educarium, Edu 1 -luentosali, Assistentinkatu 5, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Teemu Leinonen (Aalto yliopisto) ja kustoksena professori Marjaana Veermans (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on aikuiskasvatustiede.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä