Väitös (anestesiologia ja tehohoito): LL Mari Fihlman

4.9.2020 klo 12.00 - 16.00
LL Mari Fihlman esittää väitöskirjansa ” EFFECT OF ANTIMYCOTICS AND RIFAMPICIN ON THE PHARMACOKINETICS OF BUPRENORPHINE AND THE FEASIBILITY OF SUBLINGUAL FENTANYL FOR PROCEDURAL SEDATION” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 4.9.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Medisiina D, Alhopuro auditorio, Kiinamyllynkatu 10, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Miia Turpeinen (Oulun yliopisto) ja kustoksena apulaisprofessori Teijo Saari (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on anestesiologia ja tehohoito.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä