Väitös (bioteknologia): MSc Bikash Baral

21.1.2022 klo 12.00 - 16.00
MSc Bikash Baral esittää väitöskirjansa ”Metabolic pathway engineering of actinomycetes for novel antibiotics discovery” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 21.1.2022 klo 12.00 (Turun yliopisto, Publicum, Pub 5 -luentosali, Assistentinkatu 7, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Yvonne Mast (Leibniz Institute DSMZ- Braunschweig, Saksa) ja kustoksena professori Mikko Metsä-Ketelä (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on bioteknologia.

Salitilaisuuteen saapuvalta yleisöltä edellytetään koronatodistuksen esittämistä. Todistus edellytetään 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä, jotka eivät ole yliopiston henkilökuntaa tai opiskelijoita.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus

Väitöskirja on julkaistu sähköisenä (kopioi linkki selaimeen): https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-8756-6
Viestintä