Väitös (ekologia ja evoluutiobiologia): MSc Pablo Pérez Chavez

10.12.2020 klo 12.15 - 18.00
MSc Pablo Pérez Chaves esittää väitöskirjansa ”Using remote sensing to map tree species distributions and floristic patterns of trees in Peruvian Amazonia at different extents” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa torstaina 10.12.2020 klo 12.15 (Turun yliopisto, luentosali XXII, Agora).

Vastaväittäjänä toimii professori Duccio Rocchini (University of Bologna) ja kustoksena professori Hanna Tuomisto (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on ekologia ja evoluutiobiologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä