Väitös (elintarvikekehitys): DI Niko Markkinen

Aika

8.10.2021 klo 12.00 - 16.00
DI Niko Markkinen esittää väitöskirjansa ”Bioprocessing of berry materials with malolactic fermentation” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 8.10.2021 klo 12.00.

Väitöstilaisuutta voi seurata etänä: https://utu.zoom.us/j/63241505242

Vastaväittäjänä toimii professori Marco Gobbetti (Bozen-Bolzanon vapaa yliopisto, Italia) ja kustoksena professori Baoru Yang (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on elintarvikekehitys.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus