Väitös (elintarvikekehitys): MSc Wenjia He

Aika

7.10.2022 klo 12.00 - 16.00
MSc Wenjia He esittää väitöskirjansa ” Bioprocessing of Alcoholic Beverages from Apples and Pears: Effects of Raw Materials and Processes on Quality” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 7.10.2022 klo 12.

Vastaväittäjänä toimii PhD Giuseppe Spano (Foggian yliopisto, Italia) ja kustoksena Baoru Yang (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on elintarvikekehitys.
Väitöskirja yliopiston julkaisuarkistossa:
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-9000-9

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä