Väitös (elintarvikekemia ja elintarvikekehitys): MSC Gabriele Beltrame

Aika

3.12.2021 klo 12.00 - 16.00
MSc Gabriele Beltrame esittää väitöskirjansa”Polysaccharides from Finnish Fungal Resources” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 3.12.2021 klo 12.00 (Turun yliopisto, Educarium, Edu 1 -luentosali, Assistentinkatu 5, Turku). Yleisö voi seurata väitöstä myös etäyhteyden kautta: https://utu.zoom.us/j/69108742798

Vastaväittäjinä toimii professori Giuseppe Venturella (University of Palermo, Italia) ja kustoksena professori Baoru Yang (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on elintarvikekemia ja elintarvikekehitys.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus

Väitöskirja yliopiston julkaisuarkistossa (kopioi linkki selaimeen): http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-8671-2