Väitös (elintarvikekemia): MMM Maija Paakki

Aika

25.9.2020 klo 13.00 - 17.00
MMM Maija Paakki esittää väitöskirjansa ” The Importance of Natural Colors in Food for the Visual Attractiveness of Everyday Lunch” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 25.9.2020 klo 13.00.

Vastaväittäjänä toimii professori Ossi Naukkarinen (Aalto-yliopisto) ja kustoksena professori Anu Hopia (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on elintarvikekemia.

Yleisö voi seurata väitöstä etäyhteyden kautta.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus