Väitös (etnologia): FM Maija Mäki

28.11.2020 klo 12.00 - 16.00
FM Maija Mäki esittää väitöskirjansa ” Polkuja esihistoriasta tulevaisuuksiin – Matkailun tulevaisuuksia ja toimijoita arkeologisilla maastokohteilla” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa lauantaina 28.11.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Educarium, EDU 1, Assistentinkatu 5, Turku).

Vastaväittäjänä toimii Dosentti Pauliina Latvala-Harvilahti (Helsingin yliopisto) ja Dosentti Sanna Lillbroända-Annala (Åbo Akademi) ja kustoksena professori Helena Ruotsala (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on etnologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: https://utu.zoom.us/j/62241752093

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus