Väitös (farmakologia, lääkekehitys ja lääkehoito): FM Minttu Mattila

13.11.2020 klo 12.00 - 16.00
FM Minttu Mattila esittää väitöskirjansa ” Calcium Signaling and Neuropeptide Y in Experimental Models of Heart Failure” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 13.11.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Medisiina D, Alhopuro auditorio, Kiinamyllynkatu 10, Turku).

Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Jaana Rysä (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena dosentti Mikko Savontaus (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on farmakologia, lääkekehitys ja lääkehoito.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä