Väitös (filosofia): VTM Polaris Koi

19.11.2021 klo 10.00 - 14.00
VTM Polaris Koi esittää väitöskirjansa ”An Access Theory of Self-Control: Essays on Self-Control, ADHD, and Stimulant Medication” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 19.11.2021 klo 10 (Turun yliopisto, Publicum, Pub 1 -luentosali, Assistentinkatu 7, Turku).. Yleisö voi seurata väitöstä myös etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjinä toimii professori Neil Levy (Macquarie University, Australia / Oxford University, Iso-Britannia) ja kustoksena professori Juha Räikkä (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on filosofia.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä