Väitös (fonetiikka): FM Antti Saloranta

5.11.2022 klo 12.00 - 18.00
FM Antti Saloranta esittää väitöskirjansa ”Learning of second language sound contrasts: effects of training on the perception and production of second language vowel and consonant duration” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa lauantaina 5.11.2022 klo 12.00 (Turun yliopisto, päärakennus, Säästöpankki-Sali, Turku).

Vastaväittäjänä toimii emeritusprofessori Heikki Lyytinen (Jyväskylän yliopisto) ja kustoksena professori Maija S. Peltola (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on fonetiikka.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä