Väitös (fonetiikka): FM Katja Haapanen

29.10.2021 klo 12.15 - 16.00
FM Katja Haapanen esittää väitöskirjansa ”School-Aged Children Learning Second Language Sounds: The Effects of Different Learning Backgrounds on Children’s Second Language Sound Production and Perception Learning” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 29.10.2021 klo 12. Väitöstilaisuutta voi seurata etänä.

Vastaväittäjänä toimii professori Hannele Dufva (Jyväskylän yliopisto) ja kustoksena professori Maija S. Peltola (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on fonetiikka.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä