Väitös (fysiikka): FM Ilari Angervo

26.9.2020 klo 12.00 - 16.00
FM Ilari Angervo esittää väitöskirjansa ”Surface and bulk analysis of Sr2FeMoO6 thin films – Sr2FeMoO6 based spin valve prototype” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa lauantaina 26.9.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Agora, luentosali XXII, Turku).

Vastaväittäjänä toimii tohtori Johan Lindén (Åbo Akademi) ja kustoksena professori Petriina Paturi (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on fysiikka.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus