Väitös (fysiikka): MSc Mukarram Zaman Khan

25.9.2021 klo 12.00 - 16.00
MSc Mukarram Zaman Khan esittää väitöskirjansa ”YBCO superconductor on buffered metallic tapes for coated conductor based applications: Modifying the pinning landscape for improving the critical current densities” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa lauantaina 25.9.2021 klo 12.00. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta.

Vastaväittäjänä toimii Dr. Jean-Claude Grivel (Technical University of Denmark, Denmark) ja kustoksena professori Petriina Paturi (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on fysiikka.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus