Väitös (fysiologia): MSc Ram Prakash Yadav

30.10.2020 klo 12.00 - 16.00
MSc Ram Prakash Yadav esittää väitöskirjansa ”Uncovering the role of DICER and pericentric heterochromatin expression during spermatogenesis.” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 30.10.2020 klo 12.00 (Turun yliopisto, Medisiina D, Alhopuro auditorio, Kiinamyllynkatu 10, Turku).

Tilaisuutta on mahdollista seurata etäyhteyden avulla: https://utu.zoom.us/j/62488070601 (Salasana: 111320)

Vastaväittäjänä toimii professori Antoine H.F.M. Peters (Friedrich Miescher Institute for Biomedical Research (FMI) Basel, Sveitsi) ja kustoksena professori Noora Kotaja (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on fysiologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus