Väitös (fysiologia): MSc Sheyla Cisneros Montalvo

27.11.2020 klo 12.15 - 16.00
MSc Sheyla Cisneros Montalvo esittää väitöskirjansa ”Old Acquaintances and new perspectives into testicular development and function” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 27.11.2020 klo 12 (Turun yliopisto, Educarium, Edu 3 -luentosali, Assistentinkatu 5, Turku).

Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Serge Nef (University of Geneva, Sveitsi) ja kustoksena professori Jorma Toppari (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on fysiologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä