Väitös (hammasprotetiikka ja purentafysiologia): DDS, MDentCh, Faleh Abushahba

DDS, MDentCh, Faleh Abushahba esittää väitöskirjansa ”Bioactive Glasses In Air Particle Abrasion Treatment of Contaminated Implant Surfaces” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 5.11.2021 klo 12 (Turun yliopisto, Dentalia, Arje Scheinin -sali, Lemminkäisenkatu 2, Turku).

Vastaväittäjinä toimii professori Andreas Stavropoulos (University of Geneva, Sveitsi) ja kustoksena professori Timo Närhi (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on hammasprotetiikka ja purentafysiologia.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä