Väitös (hampaiston kehitys- ja oikomisoppi): HLL Leeni Kilponen

HLL Leeni Kilponen esittää väitöskirjansa ”Bonding of Orthodontic Brackets to Enamel - Studies on the Clinical Outcome of Bracket Bonding and Approaches to Increase the Bond Strength of the Adhesive Interface” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 21.8.2020 klo 12 (Turun yliopisto, Dentalia, Arje Scheinin -luentosali, Turku).

Vastaväittäjänä toimii dosentti Raija Lähdesmäki (Oulun yliopisto) ja kustoksena professori emeritus Juha Varrela (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on hampaiston kehitys- ja oikomisoppi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä