Väitös (kansainvälinen liiketoiminta): KTM Eini Haaja

3.4.2020 klo 12.15 - 16.15
KTM Eini Haaja esittää väitöskirjansa ”Understanding collective international opportunity recognition – Studies on Finnish SMEs exploring maritime and offshore industry markets in Norway and Russia” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 3.4.2020 klo 12.15.

Turun yliopiston väitöstilaisuuksia ei koronavirustilanteen vuoksi järjestetä yleisötilaisuuksina. Väittelijä, vastaväittäjä ja kustos ovat vähintään ääniyhteydessä. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: https://utu.zoom.us/j/654378759

Vastaväittäjänä toimii professori Per Servais (Linnaeus University, Ruotsi) ja kustoksena professori Niina Nummela (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on kansainvälinen liiketoiminta.

Väitöskirjan lukukappale on yliopiston Natura-rakennuksen infopisteessä (kulku Vesilinnantien puoleisen ulko-oven kautta: Vesilinnantie 3, 20500 Turku), josta sitä voi pyytää puhelimitse (numero ulko-ovessa) arkisin klo 9–15 päivystävältä henkilökunnalta paikan päällä tutustuttavaksi.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus