Väitös (kansanterveystiede): LL Jaana Jalava-Broman

28.1.2022 klo 10.00 - 16.00
LL Jaana Jalava-Broman esittää väitöskirjansa ”Hormone replacement therapy among finnish menopausal women around the millennium with special attention on the psychosocial background” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 28.1.2022 klo 10.00 (Turun yliopisto, Medisiina D, Säätiö-sali, Kiinamyllynkatu 10, Turku).

Salitilaisuuteen saapuvalta yleisöltä edellytetään koronatodistuksen esittämistä. Todistus edellytetään 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä, jotka eivät ole yliopiston henkilökuntaa tai opiskelijoita.

Vastaväittäjänä toimii dosentti Hanna Savolainen-Peltonen (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Päivi Rautava (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on kansanterveystiede.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus

Väitöskirja on julkaistu sähköisenä (kopioi linkki selaimeen): https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-8722-1
Viestintä