Väitös (kariologia ja korjaava hammashoito): DDS Pinar Altinci

23.5.2020 klo 12.00 - 16.00
DDS Pinar Altinci esittää väitöskirjansa ”FLUORIDE AS A PROTEOLYTIC ENZYME INHIBITOR IN DENTIN” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa lauantaina 23.5.2020 klo 12.00.

Turun yliopiston väitöstilaisuuksia ei koronavirustilanteen vuoksi järjestetä yleisötilaisuuksina. Väittelijä, vastaväittäjä ja kustos ovat vähintään ääniyhteydessä. Yleisön on mahdollista seurata väitöstä etäyhteyden kautta: Linkki päivitetään tähän lähempänä väitöstilaisuutta.

Vastaväittäjänä toimii dosentti Helena Forss (Oulun yliopisto) ja kustoksena professori Arzu Tezvergil-Mutluay (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on kariologia ja korjaava hammashoito.

Väitöskirjan lukukappale on yliopiston Natura-rakennuksen infopisteessä (kulku Vesilinnantien puoleisen ulko-oven kautta: Vesilinnantie 3, 20500 Turku), josta sitä voi pyytää puhelimitse (numero ulko-ovessa) arkisin klo 9–15 päivystävältä henkilökunnalta paikan päällä tutustuttavaksi.
Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus