Väitös (kariologia ja korjaava hammashoito): MSc Thiago Henrique Scarabello Stape

17.12.2021 klo 12.15 - 16.00
MSc Thiago Henrique Scarabello Stape esittää väitöskirjansa ”Dry bonding: New perspectives for collagen hybridization” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 17.12.2021 klo 12 (Turun yliopisto, Dentalia, Arje Scheinin -sali, Lemminkäisenkatu 2, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Yoav Finer (, University of Toronto, Kanada) ja kustoksena professori Arzu Tezvergil-Mutluay (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on kariologia ja korjaava hammashoito.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä