Väitös (kasvatustiede): KM Miina Orell

18.12.2020 klo 12.00 - 18.00
KM Miina Orell esittää väitöskirjansa ”Kodin ja koulun yhteistyö. Oletus yhteisestä ymmärryksestä?” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 18.12.2020 klo 12 Turun yliopisto, Publicum, Pub1-luentosali, Assistentinkatu 7, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Laura Hirsto (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena dosentti Päivi Pihlaja (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana kasvatustiede.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä