Väitös (kemia): FM Milla Leppä

15.12.2020 klo 12.00 - 18.00
FM Milla Leppä esittää väitöskirjansa ” Structure elucidation and ruminant-related bioactivities of purified proanthocyanidins” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa tiistaina 15.12.2020 klo 12.00 (Calonia, Cal1-luentosali, Turun yliopisto).

Vastaväittäjänä toimii FT Wayne Zeller (U.S. Dairy Forage Research Center Madison, Wisconsin, Yhdysvallat) ja kustoksena professori Juha-Pekka Salminen (Turun yliopisto). Tilaisuus on englanninkielinen. Väitöksen alana on kemia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä