Väitös (keuhkosairausoppi ja kliininen allergologia): LL Miia Aro

20.11.2020 klo 12.15 - 16.00
LL Miia Aro esittää väitöskirjansa ”Long-term Effects of CPAP Therapy on Patients with Sleep-disordered Breathing” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 20.11.2020 klo 12 (Tyks, T-sairaala, Johan Haartman -luentosali, Hämeentie 11, Turku).

Vastaväittäjänä toimii professori Sari-Leena Himanen (Tampereen yliopisto) ja kustoksena professori Tarja Saaresranta (Turun yliopisto). Tilaisuus on suomenkielinen. Väitöksen alana on keuhkosairausoppi ja kliininen allergologia.

Koronavirustilanteen vuoksi väitöstilaisuuden yleisömäärä paikan päällä on korkeintaan 50 henkilöä.

Turun yliopisto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Yliopisto päivittää ohjeitaan tilanteen mukaan. Ohjeet ja linkit löytyvät osoitteesta: utu.fi/koronavirus
Viestintä